Easy-ink

Als betrouwbare unieke aanbieder van een breed assortiment originele grote merken (OEM printerfabrikanten) of ons huismerk toner en inkjet cartridges door heel Nederland. Van gebruikers van kleine inkjet printers tot grootverbruikers van netwerkprinters of copiers kunnen bestellen via ons uitgebreide assortiment toner en inkjet cartridges. Iedereen kan dus goedkoop, gemakkelijk en snel bestellen.

Met een assortiment van originele cartridges, COLORI huismerk cartridges en OOD cartridges kan Easy-ink elke toner en elke inkjet cartridge leveren in heel Nederland. Door een zeer grote voorraad is de levertijd uitermate beperkt.

De klantenservice van Easy-ink heeft een jarenlange ervaring op het gebied van toners en inkjets en kan u desgewenst elke informatie verschaffen op het gebied van keuze, soort en kwaliteit van de door u gekozen toner of inkjet cartridge.

 


 Huismerk Toner- en inkjetcartridgesEasy-ink biedt een volwaardig alternatief voor de originele toners en inkjets. Meer inkt, voor minder geld. Onze klanten attenderen wij altijd op onze huismerk cartridges, en dat doen wij niet zo maar. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dus waarom meer betalen?   

Alle Colori TM huismerk cartridges hebben een grotere capaciteit dan de originele aangeboden cartridges. Men kan dus meer pagina’s drukken met een huismerk cartridge dan met een originele cartridges. De prijsstelling van ons huismerk assortiment is wel tot 60% goedkoper dan een originele cartridge. Door huismerk cartridges aan te schaffen wordt ook nog eens het millieu ontzien. Reden te meer om over te stappen op deze manier van printen.
         
                                                                                                                                      
 

   Waarom Easy-ink

Al jaren een betrouwbare aanbieder van groot assortiment originele merken en huismerk Colori door heel Nederland.

* Goede service
* Betrouwbaar
* Snelle levering
* Zeer voordelig


      
 


  Favorieten

Klik hier om easy-ink.nl aan uw favorieten toe te voegen


  Vrijheid van betalen


  Uw waarborg   Cartridges en ons Milieu

Toner en inkjet cartridges worden wereldwijd veel gebruikt. Er is een mogelijkheid om de lege originele cartridges te hervullen en te recyclen. Bij Easy-ink kunt u lege originele inkjets en toners inleveren om deze een tweede leven te schenken. Wij werken samen met gerenomeerde instanties die gespecialiseerd zijn in het gebruiksklaar maken van lege cartridges voor hergebruik .