Veelgestelde vragen (klik op de vraag voor het antwoord)

 


A* Het gewenste printernummer/cartridgenummer staat niet in de lijst?

Onze website wordt met de grootste zorg onderhouden en up to date gehouden. Mocht een printernummer of cartridgenummer niet voorkomen, neemt u dan contact op met onze klantenservice: telefoonnummer 046-436 20 40 of stuur een e-mail naar info@easy-ink.nl.

B* Hoe moet ik een bestelling plaatsen?

Eerst zoekt u de gewenste cartridge of patroon in de webwinkel. Wanneer u op de knop "'bestellen"' klikt, wordt het door u gekozen artikel in het winkelmandje geplaatst. Hierna kunt u inloggen of een nieuwe inlog maken. Na het inloggen kunt u "naar de kassa" en via iDeal of een bankoverschrijving het door u bestelde artikel afrekenen. Mocht u hier nog vragen over hebben, kunt u altijd onze klantenservice contacteren via info@easy-ink.nl  of 046-436 2040.

C* Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Wanneer u het wachtwoord niet meer weet, kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen door op de button "wachtwoord vergeten" te klikken bij het inloggen.  U krijgt dan per e-mail, een nieuw wachtwoord toegestuurd.

D* Hulp nodig bij de iDeal betaling?

Al onze betalingen worden verzorgd via iDeal. Zo kunt u betalen via uw eigen bank. Mocht dit niet lukken of staat uw bank niet in de lijst geselecteerd, dan vezoeken wij u om contact op te nemen met onze klantenservice: 046-436 2040.  

E* Waar kan ik mijn gegevens aanpassen?

Na inlogging kunt u onder de button "klik hier om uw gegevens te bekijken of te wijzigen".
U kunt dan uw inloggegevens aanpassen/wijzigen. Ook kunt u hier het wachtwoord wijzigen.

F* Waar wordt mijn bestelling afgeleverd?

Onze postbestellingen worden verzorgt door GLS. Deze bezorgt de bestellingen van maandag tot en met vrijdag op het door u aangegeven afleveradres. Wanneer u niet thuis bent, zal de koerier het pakket de volgende dag opnieuw aanbieden. Wanneer na twee aanbiedingen het pakket niet afgeleverd kan worden, ontvangt u hiervan bericht en kunt u het pakket afhalen bij het aangegeven servicepunt. Omdat er voor onze pakketten getekend moet worden voor ontvangst, is het niet mogelijk om het pakket op een postbusnummer te ontvangen! 

G* Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

Easy-ink biedt u de mogelijkheid tot betaling via een directe bank-overschrijving of de mogelijkheid tot gebruik maken van iDeal. Middels iDeal u kunt in uw eigen beveiligde en vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank de betaling laten plaatsvinden. Heeft u hierover nog vragen, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice: info@easy-ink.nl  of 046-436 2040.
Wilt U uw bestelling onder rembours betalen? neem dan ook even contact op  tijdens kantooruren met 046-436 2040.

I* Ik wil bestellen vanuit het buitenland - waar naar toe kan ik betalen

Voor een bestelling vanuit het buitenland kan er helaas geen gebruik gemaakt worden van de
iDeal betaalmodule. Bij de bestelling kan er gekozen worden voor de optie bankoverschrijving. De betaling 
kan zelf overgemaakt worden naar:

Bankrekeningnr. 15.23.67.608 Rabobank te Beek
BIC Code: RABONL2U
IBANnr: NL08 RABO 0152 3676 08


 

J* Mijn vraag staat niet in deze lijst.

Wanneer uw vraag niet in de lijst met veelgestelde vragen voorkomt, aarzel dan niet en stel u vraag aan onze klantenservice.
U kunt een mail sturen naar
info@easy-ink.nl of bellen naar 046 436 2040.

K* Resetmethode huismerk inktcartridges

 

Geeft uw cartridge een foutmelding? Dit kan komen doordat de cartridges van Easy-ink gerecycled zijn. Door het gebruik hiervan spaart u het milieu en bespaart u printkosten. Voor u een groot voordeel, maar voor de fabrikanten van originele cartridges niet. Door maatregelen die zij treffen kan het zijn dat na het plaatsen van uw cartridge in uw printer, een melding verschijnt. In de meeste gevallen kunnen deze problemen direct worden verholpen.

Problemen na het plaatsen van de cartridge

Mocht u een melding krijgen van uw printer na het plaatsen van een huismerk inktcartridge, controleer dan eerst:

1. Zijn alle cartridges in uw printer van hetzelfde merk? Wanneer niet elke cartridge in uw printer van hetzelfde merk is, kan dit de foutmelding veroorzaken.

2. Zijn alle cartridges in uw printer vol. Eén lege cartridge kan een foutmelding veroorzaken. Zorg daarom dat geen van de cartridges leeg is.

Is het bovenstaande niet van toepassing, herstart dan de printer op de volgende manier op:

Installeer uw cartridges. Ontkoppel vervolgens uw printer minimaal 30 sec. van stroom, door de stroomstekker uit het stopcontact te trekken, terwijl uw printer aan staat. Wanneer u na 30 sec de printer weer aansluit reset de printer zichtzelf, waardoor deze geen melding meer geeft.

Belangrijk bij deze methode is dat uw printer aanstaat en u niet minder 30 sec. de stroom loskoppelt.

Let op!
Wanneer uw printer automatisch zijn software update, kan dit invloed hebben op het gebruik van deze cartridges. De cartridge wordt dan mogelijk niet herkend. Wij raden daarom om geen software updates van uw printer programma toe te staan.Specifieke meldingen

Hieronder leest u wat u kan doen om probleemloos door te printen bij een specifieke melding.

Melding: Cartridge wordt niet herkend
Wanneer u de melding krijgt dat de cartridge niet wordt herkend, haal deze dan uit de printer en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.

Melding: Cartridge is leeg / Gebruikte cartridge geïnstalleerd
Het kan voorkomen dat de cartridge als leeg aangezien wordt door de printer. Een originele cartridge heeft namelijk een beveiliging die ervoor zorgt dat wanneer de cartridge eenmaal leeg is, deze niet meer herkend kan worden als vol. Wanneer dit het geval is verschijnt er een waarschuwingsboodschap die aangeeft dat de cartridge leeg is, dat de cartridge eerder is gebruikt of dat het geen originele cartridge is. Per printermodel kan deze boodschap verschillen.

Deze melding kunt u negeren en op “OK” of “Doorgaan” klikken. U heeft immers een volle cartridge aangeschaft. Vervolgens kunt u de zogeheten statusmonitor uitzetten middels de software van uw printer zodat deze melding niet meer terug komt.

Melding: Cartridge geeft geen kleur / Cartridge geeft een slechte print
Door een verstopping van de inktkanalen kan het zijn dat een print met de zojuist geïnstalleerde cartridge niet naar behoren is. U kunt dit zelf oplossen door uw cartridge één of meerdere keren te reinigen met het cleaning programma van uw printer. Deze vindt u onder het kopje ‘printeronderhoud’.

Privacy verklaring

Privacyverklaring en Cookieverklaring
Versie 01-05-2018

Easy-ink, gevestigd aan de Hoolstraat 58, 6191TZ Beek, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Easy-ink
Hoolstraat 58
6191TZ Beek
+31 46 436 2040
https://www.easy-ink.nl
info@easy-ink.nl


Persoonsgegevens die wij verwerken

Easy-ink verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
- Gegevens over uw activiteiten op onze website
- Bankrekeningnummer (alleen bij bankoverschrijving)


Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@easy-ink.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Easy-ink verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van uw betaling
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
- Om goederen en diensten bij u af te leveren
- Easy-ink verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.


Geautomatiseerde besluitvorming

Easy-ink neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Easy-ink) tussen zit.


Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Easy-ink bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:
- Vanwege de Belastingwet zijn wij verplicht uw (zakelijke) basisgegevens en eventuele persoonlijke gegevens (voornaam, achternaam & e-mailadres) van de contactpersoon welke verantwoordelijk is voor de (financiële) afhandeling van uw bestellingen 7 jaar te bewaren.
- De schriftelijke (zowel geschreven als digitaal) communicatie wordt bewaard zolang als dat de samenwerking stand houdt. Twee jaar nadat de samenwerking schriftelijk wordt beëindigd zullen wij alle correspondentie vernietigen waarin uw persoonsgegevens zijn te herleiden.
- Wanneer u schriftelijk contact met ons opneemt zonder dat er een actieve samenwerking bestaat zullen wij uw gegevens bewaren tot maximaal 8 weken nadat er een antwoord is gegeven op uw verzoek. (Onder een verzoek verstaan we; vragen, klachten, opmerkingen, sollicitaties of gerichte marketing)
- Wanneer een van onze klanten ons verzoekt om, in opdracht van hen, producten bij u af te laten leveren zullen wij uw gegevens enkel gebruiken om de leveringsopdracht uit te voeren. Uw gegevens worden maximaal 7 jaar bewaard.


Delen van persoonsgegevens met derden

Easy-ink verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Easy-ink blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.


Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Easy-ink gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Easy-ink en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@secondlife-inkjets.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Easy-ink wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons


Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Easy-ink neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@easy-ink.nl.
Cookieverklaring
Deze cookieverklaring heeft betrekking op alle verwerkingen van persoons- en gebruiksgegevens die plaatsvinden via de website www.easy-ink.nl.

Op voornoemde website wordt de dienstverlening van Easy-ink aangeboden en vindt u te bestellen artikelen. Easy-ink is statutair gevestigd te Beek en ingeschreven onder inschrijvingsnummer 14119901 in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel. Hierna wordt deze rechtspersoon aangeduid als “Easy-ink” en worden de genoemde website aangeduid als “onze website”.
De website maakt gebruik van cookies. Een cookie is een klein bestandje dat met pagina’s van de websites wordt meegestuurd en door de browser op de harde schijf van de computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers worden teruggestuurd. Graag lichten wij toe wat dit voor u betekent.
Meestal kunt u cookies wissen via de instellingen van uw browser. Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies is te vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser. Ook is het mogelijk om uw browser zo in te stellen dat in het geheel geen cookies meer op uw computer worden geplaatst.
Als u vragen heeft over deze cookieverklaring dan kunt u een mail sturen naar info@easy-ink.nl
Functionele cookies
Easy-ink gebruikt o.a. cookies om de Website goed te laten werken. Deze functionele cookies worden alleen voor dit doel gebruikt. Zo plaatst Easy-ink bijvoorbeeld een cookie die opslaat welke lettergrootte u gebruikt en cookies die ervoor zorgt dat u ingelogd blijft (indien aangevinkt). U kunt deze cookies blokkeren via uw browser, maar dit kan het functioneren van de website negatief beïnvloeden.
Social media
Op de website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten en delen op sociale netwerken, namelijk Facebook, LinkedIn, Twitter etc. Deze buttons plaatsen cookies. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van deze sociale netwerken zelf afkomstig zijn. Easy-ink heeft daar geen invloed op. Leest u de privacyverklaring van deze netwerken (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met de (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verkrijgen.
De informatie die deze netwerken verzamelen, kan worden overgebracht naar de Verenigde Staten en opgeslagen op servers aldaar. De bedrijven achter deze netwerken, waarvan informatie wordt overgebracht naar de Verenigde Staten, stellen zich te houden aan de Safe Harbor principes en zijn aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel.


Recht op inzage en correctie of verwijdering van uw gegevens
U heeft het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van uw gegevens. Zie hiervoor de contactpagina van Easy-ink. Om misbruik te voorkomen kan Easy-ink u daarbij vragen om u adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terugvinden in de instellingen van uw browser.
Meestal kunt u cookies verwijderen via de instellingen van uw browser. Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies is te vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.
Wijzigingen
Deze cookieverklaring kan worden gewijzigd. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze cookieverklaring te raadplegen.
De huidige versie is het laatst gewijzigd op 6 juni 2018.

Pagina's binnen studenteninkt.nl
Home
Inloggen-registratie
Webshop
Veelgestelde vragen (klik op de vraag voor het antwoord)
Over tonertime.nl
Voorwaarden
Nieuws
Contact
Sitemap

Toners en Cartridges voor de volgende printers
Brother
BROTHER HL 2030,

Waarom TonerTime?

Als betrouwbare unieke aanbieder van een breed assortiment van huismerk cartridges, en Repacks.  Repacks, zijn originele cartridges die opnieuw verpakt zijn in een omdoos. 

Favorieten

Klik hier om TonerTime aan uw favorieten toe te voegen

Vrijheid van betalenUw waarborgCartridges en ons Milieu

Toner en inkjet cartridges worden wereldwijd veel gebruikt. Er is een mogelijkheid om de lege originele cartridges te hervullen en te recyclen. Bij TonerTime kunt u lege originele inkjets en toners inleveren om deze een tweede leven te schenken. Wij werken samen met diverse bedrijven die al jaren gespecialiseerd zijn in het gebruiksklaar maken van lege cartridges voor hergebruik .