Over tonertime.nl

TonerTime is het alternatief voor mensen die kwaliteit zoeken tegen de voordeligste prijs!

De klantenservice van TonerTime  heeft een jarenlange ervaring op het gebied van toners en inkjets en kan je desgewenst elke informatie verschaffen op het gebied van keuze, soort en kwaliteit van de door jou gekozen toner of inkjet cartridge. 


REPACK Cartridges


Repack cartridges zijn originele merktoners of inkjets, die vanwege een beschadigde omdoos, opnieuw verpakt zijn.
De Repacks zijn hierdoor goedkoper, maar wel met dezelfde garantie! Hierdoor krijg je de optimale prijs-kwaliteit verhouding.HUISMERK Cartridges

Alle Huismerk cartridges hebben een grotere capaciteit dan de originele aangeboden cartridges. Men kan dus meer pagina’s drukken met onze huismerk cartridge dan met een originele cartridges. De prijsstelling van ons huismerk assortiment is wel tot 60% goedkoper dan een originele cartridge. Door voor huismerk cartridges te kiezen wordt ook nog eens het millieu ontzien! Reden te meer om over te stappen op deze milieu bewuste manier van printen.

Waarom TonerTime?

Als betrouwbare unieke aanbieder van een breed assortiment van huismerk cartridges, en Repacks.  Repacks, zijn originele cartridges die opnieuw verpakt zijn in een omdoos. 

Favorieten

Klik hier om TonerTime aan uw favorieten toe te voegen

Vrijheid van betalenUw waarborgCartridges en ons Milieu

Toner en inkjet cartridges worden wereldwijd veel gebruikt. Er is een mogelijkheid om de lege originele cartridges te hervullen en te recyclen. Bij TonerTime kunt u lege originele inkjets en toners inleveren om deze een tweede leven te schenken. Wij werken samen met diverse bedrijven die al jaren gespecialiseerd zijn in het gebruiksklaar maken van lege cartridges voor hergebruik .